FORUM.ALEXONE.RO - Ofera cele mai bune servere din ROMANIA de CS 1.6 si CS:GO CASUAL si COMPETITIVE 2007-2018

Comunitatea Alexone ofera servere de Counter Strike 1.6, PUBLIC si MIX/WAR 2007-2017 - Counter Strike Global Offensive PUBLIC, COMPETITIVE si MIX/WAR 2007-2018
It is currently September 26th, 2020, 6:45 pm

All times are UTC+03:00
Post a reply
Username:
Subject:
Message body:
 

Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Font size:
Font colour
Options:
BBCode is ON
[img] is OFF
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON
Disable BBCode
Disable smilies
Do not automatically parse URLs
Question
Cate litere are cuvantul "Alexone" ori 2 ?! (Se calculeaza):
This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
   
Upload attachment
If you wish to attach one or more files enter the details below.
Filename
File comment
 
   

Topic review - De ce a decazut asa rau ?
Author Message
  Post subject:  Re: De ce a decazut asa rau ?  Reply with quote
A revenit ZoOmLeS. Haideți la joc! Păcat ca mi-a blocat accesul la nickname, pe forum. Nu înțeleg de ce nu merge de mult.
Post Posted: July 3rd, 2020, 10:48 am
  Post subject:  Re: De ce a decazut asa rau ?  Reply with quote
Exact =))
Post Posted: November 17th, 2019, 5:07 pm
  Post subject:  Re: De ce a decazut asa rau ?  Reply with quote
pentru ca m-am lasat eu
Post Posted: October 30th, 2019, 7:26 pm
  Post subject:  Re: De ce a decazut asa rau ?  Reply with quote
Intr-adevar se simte lipsa .. dar dupa cum vezi .. toate serverele din Romania si nu numai .. au cazut :P in sfarsit cineva a pus punctul :P toata lumea astepta sa pice CS 1.6 .. si serverele de CS:GO sunt la limita .. din cauza jocurilor ONLINE .. sunt foarte multe jocuri ONLINE si lumea se muta .. CS din pacate este pe moarte .. cel putin in Romania !
Post Posted: October 9th, 2019, 7:30 pm
  Post subject:  De ce a decazut asa rau ?  Reply with quote
Candva serverul asta era probabil cel mai populat server din Romania, toate serverele pupulate, au boost-uri, dar sv-ul asta candva era 30/32 fara boost-uri, fara nimic, asta pentru ca atunci erau multi adminii, motivul pentru care acest sv a decazut asa este lipsa de adminii, Alexone crede ca daca are Anti-cheats la server nu mai sunt codurile o problema, insa asta e o prostie, chiar eu am testat zecii de coduri, si toate merg, nu am facut acest topic pentru a primi eu admin, nu vreau admin, chiar m-am lasat de cs, daca joc 30 de min pe zi e mult, fac acest topic doar pentru a-mi spune parerea despre treaba asta. Alexone, tu gresesti mult, dai admin prea greu , dar remove prea usor, tu mereu ai crezut ca adminii slabi iti golesc serverul, dar mereu ai gresit, un sv fara adminii e 0 , pentru ca mereu or sa apara unu cu wall sau aim si o sa dea tot afara, niciodata n-am inteles de ce a fost o problema asta mereu aici, problema cu datul adminului, pe alte Comuniatii se dau admin la maxim 30 de ore, aici si 500 daca ai nu primesti, am vazut jucatorii care stau aici de anii intregi , au facut cereri ,nici macar nu le raspunsi, sa spui "RESPINS" vezi cererile si nu spui nimic, in felul asta ar fi mai bine sa-ti inchizi serverele, pentru ca vor fi deschise degeaba fara adminii, fara playerii, vreau sa vad parerea ta despre ce am spus eu acum.
Post Posted: September 7th, 2019, 6:52 pm

All times are UTC+03:00


Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited