FORUM.ALEXONE.RO - Ofera cele mai bune servere din ROMANIA de CS 1.6 si CS:GO CASUAL si COMPETITIVE 2007-2018

Comunitatea Alexone ofera servere de Counter Strike 1.6, PUBLIC si MIX/WAR 2007-2017 - Counter Strike Global Offensive PUBLIC, COMPETITIVE si MIX/WAR 2007-2018
It is currently April 28th, 2024, 1:34 am

All times are UTC+03:00




Post a reply
Username:
Subject:
Message body:
 

Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Font size:
Font colour
Options:
BBCode is ON
[img] is OFF
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON
Disable BBCode
Disable smilies
Do not automatically parse URLs
Question
Cate litere are cuvantul "Alexone" ori 3 ?! (Se calculeaza):
This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
   
Upload attachment
If you wish to attach one or more files enter the details below.
Filename
File comment
 
   

Topic review - Retragere Admin N3Lu
Author Message
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
Spune`mi orasul blink.
Nu stiu exact de unde esti. :D
Si stai linistit Alex ca nu ne injuram pe server :P
Nu mai intru pe server.
Nici de Counter-Strike asa in general nu prea o sa mai am timp ca am o gramada pe cap :))
Post Posted: December 20th, 2013, 1:46 am
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
:))))))))))))))))))))))) pietonii au prioritate
Post Posted: December 19th, 2013, 5:28 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
:))) asa asa :)) cam asa dar intra si tu pe server ca nai admini on :S :))) fa un cadou frumos de craciun :D si dami permisu inapoi ca numi place pieton :))
Post Posted: December 19th, 2013, 12:59 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
:))))))))) sau aveti emotii ca vine Craciunu si Anul Nou .. primiti cadouri :)) masina .. vila .. care cum :))) reactii avem toti .. mai rau e cu stapanirea :D multi stiu sa darame o casa .. putini stiu sa o construiasca .. asa e si cu reactiile voastre si a tuturor :P e foarte usor sa acuzi si sa condamni o persoana .. de aia incerc eu sa fi-ti mai calmi .. ca poate va ve-ti calma si in viata reala :D desi totul pleaca de la psihic .. cum vorbiti si cum va comportati .. aia atrage-ti .. sa stiti :P sa nu va intrebati " De ce doar eu am parte de asa oameni " .. studiati putin energia omului :)) e interesant
Post Posted: December 19th, 2013, 12:27 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
Vezi ca se poate vb si altfel cu oamenii nu trebuia sa sar din prima in sus si sa ma iei la pl ca chiar nu sti cine este dupa pc si cu cn vb ca nai de unde ,,,, ok frate ne intalnim credema cu multi mam intalnit de pe server care au facut gura mare ;)) si dupaia siau cerut scuze .... hai ca te astept cu mare placere... nici o problema, si eu mam inervat si asta e asa e felu meu cum ai aspus tu ai avut o copilarie grea la fel si eu si is invatat ca trebe sa ma apar in ori ce situatie si desi am trecut peste am in mine instinctul ala pe care o sal am toata viata mea;) numa numi place cand careva isi da drumu la gura fara a gandi ce vb si dupaia regreta... eu cred ca de cand jucam pe servver nici odata nam avut treaba cu tine ca am incercat sa ignor pe cei care se cred mai presus ca altii nu direct la tine ma refer ... si chestia aia ca sunt legat la maine nu e chiar asa ;))... dar infine are dreptate sk numa ma fac de ras .... daca vrei ne intalnim de dupa sarbatori si dupaia mai dam cu parerile .... infine stai linistit alexone ca nu ne injuram pe server ca nu sunt copil mic .... am avut si eu o reactie mai prosta atata tot .... Sarbatori fericite!
Post Posted: December 19th, 2013, 11:52 am
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
Bai, opritiva dracu! Fac pariu ca daca va intalniti ziceti salut si atat!Terminati aceasta cearta, ca nu merita!Mai ales acum, can toata lumea are trebui sa fie prietenoasa, e CRACIUNUL! Va cercati ca niste copii..
Post Posted: December 19th, 2013, 7:39 am
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
El a avut de a face cu smecherii care au facut puscarie
El e tare
El e atat de tare ca de numele lui nu sa auzit.
Ba baiatule.. stai cuminte ca nu`i chiar asea :)))
Cat despre statul in fata laptopului..haide sa te lamuresc.
Nu stau 7-8-9-10 ore in fata laptopului ci stau mult mult mai mult pentru ca "serviciul" mi`o cere.
Nu sunt soarece de biblioteca cum presupun ca,, crezi tu. Nici nu incerc sa te conving de asta.
Imi spui ca nu uiti?! Excelent. Nici nu vreau!
Vrei sa ne vedem?!
Cum am spus si mai sus... nu e nevoie sa iti bagi pula-n ei de 300 lei de motorina. Spune`mi o data dupa sarbatori si iti promit eu ca ne si vedem. Crezi ca imi pasa ca ai facut fata altora? Crezi ca ma intereseaza cu cine ai avut de a face? Crezi ca daca rostesti termenul smecher langa puscarie intimidezi pe cineva? Nu boss. Eu nu sunt unul pe server/forum si altul in realitate. Cum ma vezi aici asa sunt si in viata de zii cu zii. Moral ma refer. " Serviciul " ma ajuta sa pot face fata cu foarte mare usurinta celor ca tine. Si in cea ce priveste venitul acolo in zona ta.. si in cea ce priveste costul pana acolo ca sa spun asa... si ca sa te lamuresc... tot acest " servici " imi da libertatea de a te asigura ca vin la tine.. bem o bere amandoi ( fac eu cinste ) si am sa plec de langa tine cu un simplu salut. si probabil doar putin obosit. Atat. Eu nu`s ca tine. Nu fac amenintari desii permite`mi sa iti spun ca as putea.. si nu amenintari... promisiuni si fapte. Astea conteaza. Nu vorbe . Exact cum ai spus si tu. Si ai cuvantul meu ca asa se va intampla. Nu imi arde de scandaluri. Prin asta intelegi ce vrei. Ca dau inapoi ca pula mea sau alte chestii. Tu ai spus ca faci tu nu stiu ce ca etc. Eu nu vin pus pe scandal ca nu este frumos. Eu vin si iti arat ca esti legat la maini la tine in oras. Vin beau o bere cu tine dam salut si plec. Doar putin obosit dupa drum. Nimic mai mult.
Si SK... ce pot spune frate.. avand in vedere ca mama a murit cand aveam 8 ani iar tata la 1 luna si 1 saptamana dupa ia... da.. nu prea a avut cine sa ma " educe" asa ca a trebuit sa ma educ si eu cum pot.
In incheiere... as vrea sa imi cer scuze tuturor pentru injuriile aduse :) Inclusiv lui blink.
Imi pare rau pentru " reactia ' mea . Acum vad ca nu trebuia asta. Si unele cuvinte nu trebuiau spuse.
Toate cele bune va doresc si un an nou plin de impliniri!
Sarbatori Fericite!
Post Posted: December 19th, 2013, 3:45 am
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
.blink .. nu e buna vorba " Eu nu stau ca tine pe calculator non stop si pe cs " si ce ai mai spus acolo :P nu acuza omul daca nu sti ce munceste .. eu sunt in domeniul IT .. e clar si logic ca o sa mor langa un calculator :P si din 24 de ore 6-7-8-9 ore is pe calculator :D asa si Nelu .. din cate stiu .. are tangente mari cu calculatorul .. mai nou foarte multi copii/elevi/studenti etc sunt pe calculator din cauza tehnologiei avansate care ajunge la IT .. cele mai multe job-uri sunt in domeniul IT .. nu e vina nimanui ca lucreaza in acest domeniu si suntem calare pe el .. nusj ce muncesti tu .. dar daca intri asa rar inseamna ca nu prea ai treaba cu IT .. foarte bine .. ca ai crescut in anturaj si-ti permiti sa spui " Esti un schilod si te fac praf " e alta chestie .. nu are nici o treaba cu ce se spune in lumea virtuala .. si da .. e adevarat ca multi spun multe pe tastatura si live .. se retrage .. sincer .. eu sunt curios daca GoD e asa voinic si live cum e pe server :P sa injuri .. chiar si live .. e cel mai usor lucru .. sa lamuresti problema fata in fata .. e mai complicat .. in ziua de azi nu mai functioneaza bataia cum era prin anii '90 '95 .. acuma toti gandesc de 2 ori inainte de a aplica legea pumnului pentru ca te da in judecata .. restu se stie :P
In concluzie .. nici tu nici Nelu .. de cand va stiu si sunteti vechi aman2 nu ati fost " tacuti " .. eu imi doresc doar intelegere intre voi .. nu vreti .. nu are rost sa ne mai intindem la alte chestii .. sper ca nu va injurati pe server .. macar atat sa va abtine-ti !
Post Posted: December 18th, 2013, 10:26 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
Aici sunteti TOTI cu gura mare, dar daca va vedeti fata in fata, ati inghetat..Terminativa ca nu e chiar ase.
Post Posted: December 18th, 2013, 10:11 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
CLOSE topic ca numai de ras ne facem. Uite...eu sparg ghiata....N3lule daca te-am suparat iarta-ma, in spiritul craciunului eu te iert, dar nu uit. Imi pare bine ca te-am cunoscut si mai indeaprope.


inca odata iti spun: Sa fii iubit! :) probabil nu o sa fii de unguri dar mno =))
Post Posted: December 18th, 2013, 7:44 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
"si asta zic si in numele lu sk Nm serenity ghost" ma refer ca si voi sunteti unguri ....
Post Posted: December 18th, 2013, 7:37 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
nui vb de tine :P :))) stai linistit sti daca am ceva cu tine vin la tine in camera :)))
Post Posted: December 18th, 2013, 7:32 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
Nu o sa ne lipsesti stai flex nelule
Post Posted: December 18th, 2013, 7:31 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
Alexone ai dpretate asa e felu meu mai injur mai una alta dar eu mereu am respectat pe toti care sau comportat , dar daca un admin se lasa luat de fraer fraer ramane , si uite alex eu cred ca nici odata nau plecat playeri de pe server ca is eu chiar asa de rau nu chiar din potriva cum ai spus tu da ne insultam usor una alta ca imi place sa glumesc si toate cele ... si chiar si cu playeri ma bagam in glume si nu ma suparam ,,, dar nu inteleg dice se supara daca ai spun adevaru ... cum frate eu intru pe server si vad dust2x2 cu 14 playeri si oameni striga ca schimba ca suntem multi ... aam schimbat normal ca am schimbat ... doara tu ai spus acu 3 ani cand mi-ai dat admin ca dust 2x2 mai multi de 10 pleyer sa nu las si bycastore peste 15.. si uite dupa 3 ani tot nam uitat, decu nu stiu cine nu respecta regurile ... si uite frate inainte sa fiu la tine pe server admin am fost inca 4 ani admin ... deci in total fac 7 ani de adminat , si nici odata na mavut treaba cu owneri sau cu admini... da erau si acolo mai retarzi mental ierau seriosi ca nu suntem la fel dar mereu asa mam comportat eu zic ca e si normal playeru care intra pe server trebe tratat bn dar in schimb si el trebe sa arate respect ... si nu cred ca poate sa spune careva dintre noi ca nam fost respectuos cu ei ... da care mau luat la pula si eu asa mam comportat si au primit ce trebuia sa primeasca ,,, dar chestia asta cu ungurii nu acuma o venit ca de mult ;) si ti-am spus despre asta si uite dovada dice ma comport cu uni admini asa cum ma comport ... daca eu nau respect fata de noi si asta zic si in numele lu sk Nm serenity ghost , e jalnic , era mai bine cand eram admini cu actimel si cu nebunel si fantastic si silent etc care mai erau att,,, mna aia da se puteau numi admini adevarati si oameni pe care ai respect si acum.... dar asta e omule tu sti bine eu respect pe toata lumea daca vad ca ma respecta ... dar cand le doaren pl de respect si se comporta ca javrele scuze nam alta varianta ca nu suport pe cineva sa-mi comanda sau sa ma jigneasca in halu cum face nelu...Respect ;) eu nu ma plang pentru admin pana la urma e doar un joc ;) respect fata de tine fi iubit si sati aduca mosu sub brad o negreasa ;) daca ai nevoie de mine sti unde ma gasesti ;)
Post Posted: December 18th, 2013, 7:13 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
Ai dreptate nu sti pe cine insulti ;) nu te juca cu focu ca te arzi ;) uite demonstratia ca am o viata eu nu stau toata ziua in fata la pc si joc cs si cand intro o fata repede imi fac laba si ma gandesc la ea fraere;) eu intru de 3 ori maxim pe saptamana cand ma cheama careva ca are nev de mine ;) Fratica tu crezi ca eu ieri mam nascut ;) tu crezi ca mie mie frica de tine ma ori cand vrei tu ne intalnim numa s anuti para rau ca de ne intalnim intreg nu mai mergi acasa si astea care ma cunosc stiu despre ce vb ;) fraere eu am avut treaba cu smecheri care au facut puscarie nu fetite ca tine ;) si iam facut fata;) deci eu spun gandestete de 2 ori inainte sa spui ceva;) nu am ce face cu pitbuli de tastatura mie plina pla dede voi no liferi ;) sugeo tare si ingite usor ;)
Post Posted: December 18th, 2013, 6:41 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
NU poti fi un domn, numai din injuraturi traiesti si din fantezii, imi pare rau de saracii tai pariniti ca nu au fost acasa sa iti poata da o educatie cat de cat admisibila pentru societate.
Post Posted: December 18th, 2013, 6:33 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
Sa fii iubit! atat iti doresc
Post Posted: December 18th, 2013, 6:30 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
Tu de unde pula mea ai vorbit ma?!
Sincer incepea sa imi para rau de voi
Acum vad ca e deageba.
Ma doare`n pula de ce crezi tu blink si toti dalde voi!
Un sfat.
Suge inghite si taci.
Post Posted: December 18th, 2013, 6:26 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
blink doarme si il doare in pula de tine. Eu ieri seara m-am certat pe seama asta cu blink ca dc e prost, dc tre sa faca scandal cand intra si cine plm se crede ca se comporta asa, dar vad ca nu degeaba facea.
RETRAGETE IN LINISTE SI NU FA SCANDAL!
Post Posted: December 18th, 2013, 6:00 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
Dic la ala
Ba baiatule
Faci amenintari pe forum si imi spui mie ca ai o viata?
Dovedeste ca ai o viata bagatiai pula-n ia varule ;)
Nu arunca cuvinte mari catre un om pe care nu l-ai vazut in viata ta nu stii nimic despre el si toate cele.
Vrei sa ne intalnim?
Eu voiam de mult sa ii cunosc pe adminii de aici.
Din alte motive nu din ce cacat ai scris tu mai sus
Spune`mi varule o data dupa sarbatori si toate cele si imi aman eu plecarile special pentru tine.
Nu asa se face.
Nu ameninta un om pe care nu il cunosti si nu stii absolut nimic despre el ca risti sa iti para rau.
Dintr-un simplu cacat de joc ai ajuns sa o dai din colla in fanta si din fanta in sprite aici.
Spui ca majoritatea sunt unguri dupa server?
Ma cam doare la 2 m in fata pulli de asta.
Puteau fii toti dupa server ungurii ca parerea mea tot aceiasi era!
Si in cea ce ii priveste pe ghost si compania :)) scuze frate...injuriiile se adresau in mod direct catre blink.
Astept reply aici blink.
Post Posted: December 18th, 2013, 5:05 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
Ba Nelule o cam iei razna in pula mea, bine ca pana acum eram haverii si cele faine etc. si acum dintruna Muie Bozgorii ma?
Sa-mi bag pula, sa mai ai chef sa ma joci pe server, tragemiash pula in el de Counter si in gura aluia care la inventat.
Post Posted: December 18th, 2013, 4:25 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
VA FUR ARDEALU
Post Posted: December 18th, 2013, 4:23 pm
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
ba fraere... ca altfel nu iti pot spune si inca te mai superi dice ma iau de tine uite rezultatu tu ai spuso cu gura ta ;) dar uite daca ai ceva cu mine hai sa ne intalnim si sa vedem care fraer ;) ori cand spunem unde cand si vin bag pl in ea de 300 de lei pt motorina dar merita sa te vad ce uscat esti si cum stai ca o fetita in fata mea plangand sa iti las macsilaru in pace;) nu te ;ua de oamnei ca nu sti nici odata cand te intalnesti cu ei ;) eu macar am o viata fraere nu ca tine toata ziua imi dau laba in fata calcul;atorului;) si uite pizdo jumate de server e ungur ;) si serenity si Nm si ghost si sk si mau5 si wonder si snoopy si kugli si inca multi ;) deci stai pe pizda ta fraere ;) ca iti promit si nu uita cand ne intalnim iti rup fata ;) si nu o sai para rau la nimeni de te lasi de adminat ;) sincer NE DOARE-N PULA ;)!
Post Posted: December 18th, 2013, 11:43 am
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
Asa eram si eu acum 1 an, si poate sunt si acum, insa nu e bine..Chiar daca majoritatea sunt prosti, nespalati, aroganti, increzuti, etc..NU toti sunt lafel. Uneori, un tigan e mai bine crescut ca un roman, dar mie, imi sunt tot una, nu-mi plac oamenii, cand eram mic imi placeau, dar, pt cate am vazut pana acum, neah..Animalele sunt muuult mai inteligente decat majoritatea oamenilor.
Post Posted: December 18th, 2013, 8:39 am
  Post subject:  Re: Retragere Admin N3Lu  Reply with quote
Ce pot spune.
Sunt rasist
MUIE LA UNGURI!
MUIE LA TIGANI!
Pentru mine sunt toti la fel.
Niste scapari ale naturii!
Personal..nu am nimic cu ei.
Nu ii suport !! Atata tot :))
Si nu mai folosesc adminul!
Ne vedem cand o fii steam only si 3-4 adminii capabili.
Chiar daca nu voi fii si eu printre aia!
VA PUP MA~!~
Post Posted: December 18th, 2013, 4:04 am

All times are UTC+03:00


Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited